FFP gecertificeerd

Wie is Nieuwhof FinanciŽle Planning?

Nieuwhof FinanciŽle Planning geeft een onafhankelijk advies met betrekking tot financiŽle planning. Wij werken op uurtarief en verkopen geen producten. Hierdoor worden wij niet beÔnvloed door banken/verzekeraars en hun provisie.

Wij geven u op een eenvoudige, onafhankelijke en begrijpelijke manier inzicht in uw huidige financiŽle situatie maar ook in de situatie na overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensionering.

Wanneer u een onafhankelijk en eerlijk advies wenst over uw verzekeringen, pensioen, ontslagvergoeding, hypotheek, verkoop- en staking van de onderneming, bent u bij Nieuwhof FinanciŽle Planning aan het juiste adres.

De doelgroep van Nieuwhof FinanciŽle Planning betreffen zowel particuliere als zakelijke klanten (ondernemer/DGA).Consumentenvraag

Geplaatst: December 2018

Ik ontvang een IOAW uitkering. Binnenkort krijg ik ook prepensioen via en werkgever waar ik in het verleden ooit voor heb gewerkt. Die geeft aan dat ik het prepensioen voor mijn 65ste moet laten ingaan. Kan ik de uitkeringen ook laten ingaan vanaf mijn AOW-datum? Anders wordt het prepensioen namelijk verrekend met mijn uitkering.
Lees verder...
Vraag kennismakingsgesprek aanBekijk hier mijn LinkedIn profiel


Bekijk hier mijn Twitter profiel


Download hier gratis het Jubileumboek van de VOFP.