FFP gecertificeerd

Frans Nieuwhof bij de 30 beste financieel planners van Nederland

Frans Nieuwhof van Nieuwhof FinanciŽle Planning in Berlikum behoort tot de 30 beste financieel adviseurs/planners van Nederland.

In de maand april 2013 heeft Fonds.nl, een blad voor financieel planners, gevraagd aan de lezers wie de 30 beste financieel adviseurs/planners van Nederland zijn. Frans Nieuwhof van Nieuwhof FinanciŽle Planning in Berlikum behoort daar ook bij. De adviseurs zijn in mei uitgenodigd in Restaurant Fifteen in Amsterdam voor een ronde tafelsessie met beleidsmakers uit de assetmanagementindustrie. Onderwerpen die daar bijvoorbeeld werden besproken zijn: ''Hoe zorgen jullie er voor dat klanten duidelijk jullie toegevoegde waarde zien?'' en ''Hoe ziet de adviesmarkt er volgens jullie over drie, vier jaar uit?''. De meningen over deze vraagstukken waren onder de financieel adviseurs erg verdeeld. Frans Nieuwhof geeft aan: ''Als onafhankelijk financieel planner hebben klanten er nog nooit een probleem van gemaakt om te betalen voor advies, als je maar kan laten zien dat de kosten kunnen worden terugverdiend''.

Consumentenvraag

Geplaatst: Februari 2017

Wij hebben een overlijdensrisicoverzekering afgesloten binnen onze hypotheek constructie. Daarvan loopt de premie jaarlijks omhoog. Is overstappen naar een goedkopere maatschappij ook mogelijk?
Lees verder...
Vraag kennismakingsgesprek aanBekijk hier mijn LinkedIn profiel


Bekijk hier mijn Twitter profiel


Download hier gratis het Jubileumboek van de VOFP.