FFP gecertificeerd

Wat doet Nieuwhof Financiële Planning?

Nalatenschapsplanning

Bij de nalatenschapsplanning zullen wij u onafhankelijk advies geven over uw (eventueel op te maken) testament en de op te nemen clausules.

Het is erg belangrijk om voor uw overlijden uw nalatenschap goed te regelen, zo bent u er zeker van dat uw partner goed verzorgd achter blijft. Wij zullen met een nalatenschapsplanning voor u bekijken wat u kunt besparen op het gebied van erfbelasting, dit kan oplopen tot vele duizenden euro's.

U kunt uw nalatenschap ook voor uw overlijden al gedeeltelijk overdragen door het schenken van vermogen (op papier) aan uw kinderen, hiermee bespaart u vaak veel geld aan erfbelasting. Nieuwhof FinanciŽle Planning kan samen met u een schenkingsplan opstellen.

Verder kunnen wij u adviseren welke samenlevingsvorm in uw geval verstandig is en hoe u het best uw huwelijksvoorwaarden en/of samenlevingscontract kunt inrichten.

Consumentenvraag

Geplaatst: Februari 2017

Wij hebben een overlijdensrisicoverzekering afgesloten binnen onze hypotheek constructie. Daarvan loopt de premie jaarlijks omhoog. Is overstappen naar een goedkopere maatschappij ook mogelijk?
Lees verder...
Vraag kennismakingsgesprek aanBekijk hier mijn LinkedIn profiel


Bekijk hier mijn Twitter profiel


Download hier gratis het Jubileumboek van de VOFP.