FFP gecertificeerd

Uw voordelen op een rij

  • Nieuwhof FinanciŽle Planning onderscheidt zich in de markt door de breedte van zijn advies. Nieuwhof FinanciŽle Planning werkt op basis van een uurtarief en is dus volledig onafhankelijk.
  • U heeft aan Nieuwhof FinanciŽle Planning een onafhankelijke topadviseur voor alle vakgebieden op het gebied van financiŽle planning, die tot in de vingertoppen worden beheerst.
  • Na een advies van Nieuwhof FinanciŽle Planning heeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht gekregen in uw inkomenssituatie bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden, pensionering of staking van de onderneming.
  • Daarnaast krijgt u duidelijk inzicht in uw verzekeringspolissen. Na een onafhankelijk advies van Nieuwhof FinanciŽle Planning weet u zeker dat u geen overbodige (woeker)polissen heeft.
  • Na een advies van Nieuwhof FinanciŽle Planning weet u zeker dat uw testament volledig "up-to-date" is.
  • Ook de zaken rond huwelijksvoorwaarden en samenlevingscontract zijn na een advies van Nieuwhof FinanciŽle Planning helemaal duidelijk.
  • Onze kosten zijn volledig "transparant". U weet van tevoren precies hoeveel een onafhankelijk advies van Nieuwhof FinanciŽle Planning u gaat kosten.

Consumentenvraag

Geplaatst: December 2018

Ik ontvang een IOAW uitkering. Binnenkort krijg ik ook prepensioen via en werkgever waar ik in het verleden ooit voor heb gewerkt. Die geeft aan dat ik het prepensioen voor mijn 65ste moet laten ingaan. Kan ik de uitkeringen ook laten ingaan vanaf mijn AOW-datum? Anders wordt het prepensioen namelijk verrekend met mijn uitkering.
Lees verder...
Vraag kennismakingsgesprek aanBekijk hier mijn LinkedIn profiel


Bekijk hier mijn Twitter profiel


Download hier gratis het Jubileumboek van de VOFP.