FFP gecertificeerd

Over Frans Nieuwhof

Frans Nieuwhof was 27 jaar bij de Rabobank Groep betrokken als financieel planner toen hij een landelijke verkiezing won als "Beste Financieel Planner van het jaar 2000".

Na deze overwinning heeft Frans in 2001 zijn eigen bedrijf opgestart onder de naam Nieuwhof FinanciŽle Planning. Frans zijn motivatie om het bankwezen vaarwel te zeggen en voor zichzelf te beginnen als een gecertificeerd financieel planner (FFP) was dat hij klanten de nodige persoonlijke aandacht wilde geven en de klanten een eerlijk en onafhankelijk advies wilde geven.

In 2002 heeft Frans samen met nog een aantal collega's de ťchte "ONafhankelijke financieel planner" in de markt gezet. Dit hebben ze gedaan door het oprichten van de Vereniging Onafhankelijke FinanciŽle Planners (www.vofp.nl). Deze vereniging telt op dit moment een selecte groep van ongeveer 40 leden, die volstrekt onafhankelijk werkzaam zijn van banken en/of verzekeringsmaatschappijen. Zij verdienen op geen enkele wijze aan het verkopen van financiŽle producten.

Consumentenvraag

Geplaatst: December 2018

Ik ontvang een IOAW uitkering. Binnenkort krijg ik ook prepensioen via en werkgever waar ik in het verleden ooit voor heb gewerkt. Die geeft aan dat ik het prepensioen voor mijn 65ste moet laten ingaan. Kan ik de uitkeringen ook laten ingaan vanaf mijn AOW-datum? Anders wordt het prepensioen namelijk verrekend met mijn uitkering.
Lees verder...
Vraag kennismakingsgesprek aanBekijk hier mijn LinkedIn profiel


Bekijk hier mijn Twitter profiel


Download hier gratis het Jubileumboek van de VOFP.