Wat zeggen onze klanten

Om u een goed beeld te geven van de waarde van onze adviezen hebben wij voor u een aantal uitspraken geciteerd van tevreden klanten.


"Frans zijn adviezen zijn helder en je wordt met de te nemen stappen goed ondersteund. Met een gerust hart besteden we al het financiële advieswerk uit aan Frans: betrouwbaar, persoonlijk en onafhankelijk!"

"Voor een goed inzicht in je persoonlijke situatie moet je Frans Nieuwhof durven te vragen om advies."

"Als je voor het eerst een huis koopt heb je veel aan je hoofd. Frans heeft ons erg goed geholpen in deze periode. Nu kunnen we zonder zorgen genieten van ons koophuis."

"Frans stelt het belang van de klant centraal en is volstrekt onafhankelijk in zijn advisering. Het is prettig om geadviseerd te worden door iemand die je taal spreekt en die niet wordt gedreven door provisies maar door het leveren van een voor de klant optimale oplossing"

"De samenwerking met Frans Nieuwhof is mij tot op heden goed bevallen. Frans is een echte 'ontzorger' als het gaat om financiële planning. Onafhankelijkheid heeft hij hoog in het vaandel. Bij hem heb je het idee dat hij echt alleen maar vanuit het belang van de klant denkt. Bovendien is hij een 'Pietje Precies'. Wanneer hij belooft om bijvoorbeeld over tien maanden op een zaak terug te komen, dan komt er rond die tijd ook een telefoontje. Zo hoort het!"


Wanneer u verhalen van tevreden klanten wil horen, dan kunnen wij u een aantal referenties geven. Als u belangstelling hebt, vul uw gegevens in op het contactformulier en vraag om onze referenties.

Voor meer referenties over Nieuwhof Financiele Planning kijk op Linkedin.

Vraag kennismakingsgesprek aanBekijk hier mijn LinkedIn profiel


Bekijk hier mijn Twitter profiel


Download hier gratis het Jubileumboek van de VOFP.